De Buitenschilder van Schildersbedrijf Wilting

Strak schilderwerk is het visitekaartje bij uitstek van een woonhuis of bedrijfspand. Naast het schilderwerk repareren wij ook vakkundig kozijnen en boeidelen uit. U treft elke discipline bij ons onder een dak, zonder tussenkomst van een extra aannemer.

U krijgt van ons maar liefst vijf jaar garantie op het schilderwerk en het uitrepareren van kozijnen en boeidelen. Naast onze kwaliteitsgarantie staan wij ook garant voor een strakke planning, mits het weer geen roet in het eten gooit natuurlijk.

Ook buitenwerk kan prima worden uitgevoerd in de winter. Slimme afschermtechnieken en speciale verfproducten waarborgen de kwaliteit van het eindresultaat. Goed schilderwerk is voor het behoud van uw woning van levensbelang. U haalt de kosten van goed schilderwerk er bij een eventuele verkoop van uw woning bovendien dubbel en dwars uit.

Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar het buitenschilder werk van uw woning dan is een onderhoudscontract voor schilderwerk misschien wel iets voor u! Hiermee wordt het schilderwerk elk jaar voor u bijgehouden.

BTW-Voordeel bij Schildersbedrijf Wilting = 15% korting op arbeidsloon!

Wanneer het gaat om een pand dat ouder dan twee jaar is en bestemd voor permanente bewoning mag het lage tarief van 6 procent BTW toegepast worden in plaats van 21 procent (zolang deze regeling geldt). Dat betekent een korting van 15 procent op het arbeidsloon! Bepalend voor de leeftijd is de begindatum van het bouwjaar van de woning volgens de gemeentelijke administratie volgens de Wet Waardering Onroerende Zaken. Schildersbedrijf Wilting laat u altijd weten of ook uw woning onder de BTW regeling voor schilderswerk valt.
Buitenschilderwerk van Schildersbedrijf Wilting
Certificering
Gecertificeerde VakluiBij Schildersbedrijf Wilting werken enkel goed opgeleide vaklui!
Vakgebieden
Schilderen van A tot ZWij hebben een oog voor detail en missen geen druppel op uw muur!
Dochterbedrijven
Muren, Meubels
Keukens en meer...Wij kunnen ook uw meubels en keukenkastjes renoveren en kunnen deze in elke gewenste kleur voor u lakken!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
Schildersbedrijf Wilting Medewerkers
Contactgegevens:
Schildersbedrijf Wilting
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@schildersbedrijfwilting.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur

"Van muren tot keukenkastjes en meubels tot deuren,
Schildersbedrijf Wilting is er voor al uw schilderwerk!"