Binnenschilderwerk door Schildersbedrijf Wilting

Onze kernactiviteit is natuurlijk schilderwerk in de breedste zin van het woord. Naast schilderen en sausen, houden wij ons ook bezig met behangen en stucen.

Naast onze vooruitstrevende visie, houden wij het vakmanschap en degelijke kwaliteit in ere. Wij volgen de ontwikkeling van schildersmaterialen op de voet, zodat u altijd verzekerd bent van een perfect resultaat. Door traditionele, of juist moderne, technieken toe te passen kan de totale uitstraling van een ruimte veranderen.

U kunt denken aan uw trap, kozijnen, plafonds, of uw vloer of wanden, maar ook uw keuken en meubels kunnen wij voor u behandelen. Wij maken geen uitzonderingen. Al gaat het om één kozijntje of een muur, of misschien wilt u wel de gehele woonkamer of slaapkamer geschilderd.

Wat dacht u van krijt- of kalkverf van Mia Colore? Prachtig in een jaren dertig woning, maar ook heel bijzonder in combinatie met een moderne inrichting. Het geeft een mooie matte uitstraling en is in heel veel tinten te verkrijgen. U kunt natuurlijk ook voor "gewone" muurverf kiezen. Ook voor uw houtwerk bent u bij Schildersbedrijf Wilting aan het juiste adres.

Met de juiste voorbewerking en perfect schilderwerk ziet uw woning er weer als nieuw uit! Iedere ruimte in het huis vraagt natuurlijk om een eigen oplossing. Moet uw muur vochtbestendig, schrobvast, stootvast zijn of andere eigenschappen bezitten? Voor al deze eigenschappen hebben wij de geschikte verf!

Belangrijk:
Wij houden van ons werk en geven u graag een gedegen advies, neem daarom nu contact met ons op!
Binnenschilderwerk door Schildersbedrijf Wilting
Certificering
Gecertificeerde VakluiBij Schildersbedrijf Wilting werken enkel goed opgeleide vaklui!
Vakgebieden
Schilderen van A tot ZWij hebben een oog voor detail en missen geen druppel op uw muur!
Dochterbedrijven
Muren, Meubels
Keukens en meer...Wij kunnen ook uw meubels en keukenkastjes renoveren en kunnen deze in elke gewenste kleur voor u lakken!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
Schildersbedrijf Wilting Medewerkers
Contactgegevens:
Schildersbedrijf Wilting
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@schildersbedrijfwilting.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur

"Van muren tot keukenkastjes en meubels tot deuren,
Schildersbedrijf Wilting is er voor al uw schilderwerk!"