Het onderhoudscontract Schildersbedrijf Wilting

Het onderhoudscontract van Schildersbedrijf Wilting is dé oplossing om uw huis in topconditie te houden. Het onderhoudscontract wordt in principe aangegaan voor een periode van 5 tot 7 jaar. 3 jaar nadat schildersbedrijf Wilting bij u heeft geschilderd, komen wij jaarlijks bij u langskomt ter controle van het schilderwerk.

De procedure:

Allereerst voeren wij een grondige inspectie uit, daarna maken wij een inventarisatie van de staat waarin de woning zich bevindt. Denk bijvoorbeeld aan kleurcodes, oppervlakte, schildermethode, risicoplekken, enzovoorts. Bij constatering van achterstallig onderhoud dient dit te worden gesaneerd. Dit wil zeggen dat wij het achterstallige onderhoud voor u wegwerken en deze delen van de woning weer terug brengen in top conditie. De daarop volgende jaren is het een kwestie van inspecteren en onderhouden, dus geen achterstallig onderhoud meer en geen hoge kosten voor onverwachte hout- en betonrot.

Een controle bestaat uit het nalopen van al het schilderwerk en het verrichten van vochtmetingen. Deze vochtmetingen zijn van belang om er achter te komen of de dakgoot niet lek is, of dat er bijvoorbeeld sprake is van kitlekkage. Ook kan via deze meting vocht van binnenuit geconstateerd worden. Een volledige onderhoudsbeurt in jaar 4 bestaat uit het schilderen van alle liggende delen en het eventueel bijwerken van beschadigingen.

Het is eventueel ook mogelijk om de volledige schilderbeurt in jaarlijkse delen uit te voeren, bijvoorbeeld het eerste jaar de voorgevel, het tweede jaar de achtergevel, of elke andere gewenste combinatie. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Het onderhoudscontract van Schildersbedrijf Wilting
Certificering
Gecertificeerde VakluiBij Schildersbedrijf Wilting werken enkel goed opgeleide vaklui!
Vakgebieden
Schilderen van A tot ZWij hebben een oog voor detail en missen geen druppel op uw muur!
Dochterbedrijven
Muren, Meubels
Keukens en meer...Wij kunnen ook uw meubels en keukenkastjes renoveren en kunnen deze in elke gewenste kleur voor u lakken!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
Schildersbedrijf Wilting Medewerkers
Contactgegevens:
Schildersbedrijf Wilting
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@schildersbedrijfwilting.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur

"Van muren tot keukenkastjes en meubels tot deuren,
Schildersbedrijf Wilting is er voor al uw schilderwerk!"