24 Uurs Glas en Sleutelservice

Uw slot kapot? Met onze 24-uurs slot- en sleutelservice in de regio Groningen/Drenthe, is het probleem altijd snel verholpen! Wist u bijvoorbeeld dat een nieuw slotwerk in veel gevallen slechts 35 euro kost? Ook is Schildersbedrijf Wilting er voor herstel en inbraakservice, demontage van uw slot bij verlies van uw sleutel, en het bijmaken van een sleutel voor praktisch elk slot.

Tevens is het mogelijk om vrijblijvend een inspectie door ons te laten doen of uw woning inbraakwerend is. Wij geven u graag advies over het beter beveiligen van uw huis. Omdat u zich thuis altijd veilig moet voelen, zijn wij daarnaast gespecialiseerd in de plaatsing van sloten die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Bent u niet op zoek naar een nieuw slot maar wel naar een extra sleutel, kom dan naar ons kantoor! Hier hebben we een sleutelmachine staan waarmee we in een handomdraai bijna elke sleutel na kunnen maken.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Lees ook eens wat anderen van ons werk vonden via onze Marktplaats vermelding.

Glas vervangen bij noodsituatie

U kent het misschien wel; gerinkel, voetstappen. Er heeft iemand geprobeerd bij u in te breken door een raampje in te tikken, wat doet u nu? Natuurlijk belt u als eerste de politie (1-1-2), daarna belt u het noodnummer van Schildersbedrijf Wilting (06-53 37 86 58) om zo snel mogelijk uw gebroken raam te vervangen. Wij bieden een NachtWachtService aan in Noord-Nederland.

U mag ons bellen bij noodgevallen, zodat uw ramen in geval van een inbraak, zo snel mogelijk weer in nieuwe staat zijn. Ga nu naar onze website voor meer informatie en contactgegevens.

Goedkoop glas bestellen

Enkel, dubbel of driedubbel glas? Spiegels, facet geslepen, in toogvorm gesneden; er zijn vele mogelijkheden bij Schildersbedrijf Wilting in samenwerking met GlasJumbo. Naast de levering van los glaswerk, eventueel met toebehoren, hebben wij uiteraard ook zeer vakkundige glaszetters in dienst die hun handen niet omdraaien voor een lastig glas klusje.

Wij leveren ook enkel, isolatie, HR++, figuur, gelaagd en draadglas op uw verzoek.

Naast standaard isolatieglas kunt u bij ons ook speciale uitvoeringen bestellen en laten plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dubbelglas met aan één kant figuurglas. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Slot en Glasservice
Certificering
Gecertificeerde VakluiBij Schildersbedrijf Wilting werken enkel goed opgeleide vaklui!
Vakgebieden
Schilderen van A tot ZWij hebben een oog voor detail en missen geen druppel op uw muur!
Dochterbedrijven
Muren, Meubels
Keukens en meer...Wij kunnen ook uw meubels en keukenkastjes renoveren en kunnen deze in elke gewenste kleur voor u lakken!
Vragen
Vragen?Wij praten graag over ons werk en willen u graag adviseren over de beste keuzes bij verbouwingen!
Schildersbedrijf Wilting Medewerkers
Contactgegevens:
Schildersbedrijf Wilting
Beneden Oosterdiep 177
9645 LP Veendam
Nederland

Tel: 0598-627139
Fax:0598-491052

info@schildersbedrijfwilting.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Vrijdag
van 13:00 t/m 17:00 uur

"Van muren tot keukenkastjes en meubels tot deuren,
Schildersbedrijf Wilting is er voor al uw schilderwerk!"